Några ord om Bra sushVisste du att vi lagar riktig mat från grunden, med kärlek och med bra råvaror på bra sushi.

Alla är alltid välkomna till Bra sushi!


V år personal är det viktigaste för oss! Konstigt tycker vissa, självklart för oss! Om inte kocken trivs på sitt jobb, hur kommer din sushi att smaka då? Kommer du bli välkommen med ett leende när du går in på en av våra restauranger om servitrisen inte trivs på sitt jobb? Därför jobbar vi med människor!

Vi jobbar med människor! därför är det viktigaste för oss att alla trivs!

Vi erbjuder våra kunder en måltid som kretsar kring traditionella sushi med en ”fusion” i modern kulinarisk teknik för att ge dig en sushiupplevelse utöver det vanliga. Vi vill att våra kockar ska laga maten med kärlek! Därför jobbar vi med människor! Vi vill att du som gäst skall känna dig hemma. Vi vill ha roligt, vi vill att du ska ha roligt! Alla ska vara välkomna! Därför jobbar vi med människor! Vi vill att alla som jobbar hos oss skall tycka att du som gäst är viktig, ja just du, inte bara för att vi skriver det på vår hemsida. Vet du varför? Därför vi jobbar med människor! Vi vill alla ska njuta av ögonblicket! Vi vill att alla skall få njuta av nuet.  Då blir det är Bra Sushi.

Vi vill kunna ge er skräddarsydd sushi på allra högsta nivå. Vi på Bra sushi! är stolta över vår förmåga att anpassa sushi med unik smak! Visst vill vi ha en designermeny men menyn är inte maten! Vi tillägnar all vår tid till att visa våra gäster vad bra sushi och exemplarisk service handlar om. Vi vill att det ska finnas något för alla, vi vill att alla skall trivas. Alla skall alltid vara välkomna på Bra sushi.

Har du bröllop, födelsedagskalas, studentskiva, en fest med jobbet eller något annat roligt event kan vi ordna med catering. Passar inte något av våra förslag så hör av dig till oss så löser vi det efter dina önskemål.

Catering

Sushi från Bra Sushi  är ett utmärkt val för att få en speciell matupplevelse vid ert event eller er fest.
Vår catering passar alla, från små nandrolone decanoate for sale online sällskap  till större sällskap 4-55 personer.

Vi har erfarenhet från alla olika sorters event och fester som till exempel bröllop, hemmafester, företagsevent, arenabufféer, familjemiddagar, after work m.m. Vi kan erbjuda ett stort urval av varierande bufféer.

Beroende på storleken på eventet så hämtar ni antingen sushin själv eller så kan vi leverera till er. I vissa fall är kocken också på plats för att vara med och ta hand om dina gäster.

Vi skräddarsyr din beställning
Bra Sushi  är ett utmärkt val och dina kunder kommer att uppskatta fräschheten, färgerna, upplägget, dekorationen och naturligtvis den goda smaken.

Varmt välkommen att kontakta oss
För mer information och beställning vänligen kontakta oss  info@brasushi.se eller telefon 054 7000 510.

Om Bra Sushi


B ra Sushi använder endast den bästa kvalitet på råvaror för sushi och sashimi. Vi erbjuder dig traditionella sushi med en ”fusion”  i modern kulinarisk teknik för att dig en sushi upplevelse utöver det vanliga. Råvarorna är färska! Därför vill vi göra din sushi på beställning! Därför är inte sushi snabbmat! Men vi lovar, du skall inte vänta en sekund längre än du behöver!

Bra Sushi använder den bästa kvalitet på råvaror för sushi och sashimi. Vi har en lång erfarenhet. Vi är glada för att vi har serverat tusentals gäster genom åren på våra restauranger och att vi fått leverera mat till privata tillställningar genom vår cateringverksamhet.